Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Агунова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Агунова Л. В. 
Оптимизация жирового состава печеночных паштетов функционального назначения [Електронний ресурс] / Л. В. Агунова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(4)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 195.832 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Агунова Л. В. 
Анализ производства мясных продуктов функционального назначения для коррекции йододефицитных состояний [Електронний ресурс] / Л. В. Агунова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__3
Проанализировано современное состояние производства мясопродуктов функционального назначения для питания людей, которые проживают в экологически неблагоприятных условиях и на территориях с йодной недостаточностью. Установлено, что наиболее эффективным при производстве функциональных мясопродуктов является использование органического йода, а также обязательное одновременное присутствие в продуктах его молекулярного синергиста селена.
Попередній перегляд:   Завантажити - 182.523 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Агунова Л. 
Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Л. Агунова // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 812.171 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Азарова Н. Г. 
Рубленые полуфабрикаты для диетического питания [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, Н. Н. Матвієнко, А. В. Азаров // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 16-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.405 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Азарова Н. Г. 
"Лісове м'ясо" у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, А. А. Поточний // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 577.652 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Азарова Н. Г. 
Увеличение сроков годности говяжьих сарделек [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 375.11 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Азарова Н. Г. 
Увеличение сроков хранения эмульгированных мясных изделий из мяса птицы [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова, В. М. Мирон // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 37-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 561.355 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Косой В. Д. 
Рациональное содержание жира в тонкоизмельченном мясном и колбасном фарше [Електронний ресурс] / В. Д. Косой, Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 63-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 832.999 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Азарова Н. Г. 
Влияния пищевых волокон из нетрадиционного растительного сырья на показатели качества колбасных изделий [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, Е. П. Битова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 216-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__55
Попередній перегляд:   Завантажити - 759.817 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Віннікова Л. Г. 
Вплив внесення нетрадиційної сировини на тривалість зберігання м’ясопродуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.001 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Агунова Л. В. 
Використання пластівців пшеничного зародку у технології виробництва функціональних м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Л. В. Агунова // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.604 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Азарова Н. Г. 
Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, С. С. Стамікосто, Л.В. Агунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.855 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Шлапак Г. В. 
Рослинні компоненти у технології виробництва м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2021. - Вип. 2. - С. 95-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2021_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 816.566 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського