Пошуковий запит: (<.>A=Агунова Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Агунова Л. В. Оптимизация жирового состава печеночных паштетов функционального назначения [Електронний ресурс] / Л. В. Агунова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(4)__8
|
2. |
Агунова Л. В. Анализ производства мясных продуктов функционального назначения для коррекции йододефицитных состояний [Електронний ресурс] / Л. В. Агунова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__3 Проанализировано современное состояние производства мясопродуктов функционального назначения для питания людей, которые проживают в экологически неблагоприятных условиях и на территориях с йодной недостаточностью. Установлено, что наиболее эффективным при производстве функциональных мясопродуктов является использование органического йода, а также обязательное одновременное присутствие в продуктах его молекулярного синергиста селена.
|
3. |
Агунова Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Л. Агунова // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_9
|
4. |
Азарова Н. Г. Рубленые полуфабрикаты для диетического питания [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, Н. Н. Матвієнко, А. В. Азаров // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 16-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_7
|
5. |
Азарова Н. Г. "Лісове м'ясо" у виробництві ковбас [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, А. А. Поточний // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_11
|
6. |
Азарова Н. Г. Увеличение сроков годности говяжьих сарделек [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_23
|
7. |
Азарова Н. Г. Увеличение сроков хранения эмульгированных мясных изделий из мяса птицы [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова, В. М. Мирон // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 37-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_12
|
8. |
Косой В. Д. Рациональное содержание жира в тонкоизмельченном мясном и колбасном фарше [Електронний ресурс] / В. Д. Косой, Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 63-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_20
|
9. |
Азарова Н. Г. Влияния пищевых волокон из нетрадиционного растительного сырья на показатели качества колбасных изделий [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, Е. П. Битова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 216-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__55
|
10. |
Віннікова Л. Г. Вплив внесення нетрадиційної сировини на тривалість зберігання м’ясопродуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__29
|
11. |
Агунова Л. В. Використання пластівців пшеничного зародку у технології виробництва функціональних м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Л. В. Агунова // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_13
|
12. |
Азарова Н. Г. Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика [Електронний ресурс] / Н. Г. Азарова, С. С. Стамікосто, Л.В. Агунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_19
|
13. |
Шлапак Г. В. Рослинні компоненти у технології виробництва м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Шлапак, Л. В. Агунова, Н. Г. Азарова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2021. - Вип. 2. - С. 95-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2021_2_14
|